12 Mart 2010 Cuma

çok güzel birkaç dakika

Dün deliler gibi eğlendiğim rock korosu konserinden sonra kulübe inildi. Tüm karmaşadan sonra birinin piyano başına geçip Türkçe parçalar çalmasına bayılıyorum, sabaha kadar kalmak isterdim güvenlik gelmese. Yeni tanıştığım biri, bilmeden, hayatımda en sevdiğim şarkılardan birini çalmasını söyledi piyano başındakine. Ne kadar sevindim o an ya. Çünkü gariptir, herkes o şarkıyı bilmiyor. Elbette Bülent Ortaçgil-Şarkılarım Senindir'den bahsediyorum. Bu şarkının, bir yerlerde benim sevdiğim kadar sevildiğini görmek güzel. Tüm sözlerini bilen o çocuğa da, tüm parçayı çalan diğer çocuğa da teşekkür ederim, öylesine.

5 yorum:

Emir Bey dedi ki...

bülent ortaçgil repertuarınız da çok başarılıymış yalnız, bir gün belki bize de konuk olursunuz beraber de söyleriz bir değirmenler olsun, çığlık çığlığa olsun ya da yüzünü dökme küçük kız gibi bir şeyler

Emir Bey dedi ki...

http://aysegulnazcan.blogspot.com/2010/03/ton-balkl-makarnay-anmak.html

bir de geceden bir iki fotoğraf için buraya bakabilirsiniz

Melisina dedi ki...

teşekkür ederim, söyleyelim beraber ne güzel olur! :)

blogumla aynı temaya sahip başka bir blogu görünce bir an şaşırdım ne oluyor benim blog mu bu gibilerinden eheh:) fotoğraflar da ne güzelmiş, haber ettiğiniz için de teşekkürler emir bey!

sabloncu dedi ki...

blog'dan blog'a sıçrarken tesadüf eseri gördüm bu yazıyı; şarkıya benzer hisleri besleyen biri olarak şu an ben de bir hayli sevindim.

rica ederiz :)

Melisina dedi ki...

ama şu an resmen utandım:) ikinizden birinin bunu okuma ihtimali sıfıra yakınsıyordu aslında :)

bir daha söylemek dileğiyle o zaman:)